Dimensions to Internet and health since 1997

Hvad siger kunderne

 

 • Petro-MielczarekDet arbejde Jørgen har lavet for mig er Guld værd for firmaet. Jørgen er meget præcis og kreativ i sit arbejde og er ikke bange for at sige sin mening, hvis noget kan gøres endnu bedre. Det betyder at resulatet altid bliver bedre end forventet. Jørgen er super god til at løse tekniske problemer af enhver art og hans erfaring skinner klart igennem.
  ~ Petro Mielczarek,
  Petro.nu
 • Kim HaugaardJeg kan kun på det varmeste anbefale Jørgen som webmaster. Jørgen har evnen til at fordybe sig i en opgave og komme med de bedste løsninger, som passer tidens krav. Både hvad angår design, farve og opsætning af funktionalitet. Serviceniveauet er højt og du kan altid regne med et professionel svar på dine spørgsmål.
  ~ Kim Haugaard,
  aku-zonen.dk
 • Gitte Holst LarsenJørgen arbejder med en kreativitet, som er ganske ubeskrivelig, og hans begejstring for sit arbejde og lyst til at hjælpe smitter af i den kreative proces. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Jørgen, da mine ideer altid bliver hilst velkommen og samtidig væsentligt forbedret. Han har sans for detaljerne og samtidig altid overblikket, hvilket skaber et stilrent resultat. Han evnede at transformere min personlighed ind i hjemmesiden, således at den udstråler lige præcist det, som er mig. Blandingen af Jørgens kompetence og fantasi giver mulighed for at skabe hjemmesider, som er helt unikke, og jeg kan varmt anbefale at søge hjælp hos Jørgen.
  ~ Gitte Holst Larsen
 • GrillButikken.dk
  Grillbutikken.dk har længe trængt til en opdatering, og jeg har brugt firmaet 7d.dk til at lave det hårde arbejde med at opgradere, flytte domæne osv. og jeg kan varmt anbefale dem!
  ~ Jan Bak Iversen,
  GrillButikken.dk

 • Jeg har haft lejlighed til at prøve en Bars/Syvstjerne behandling hos Jørgen Jacobsen. Det var en meget behagelig oplevelse, som efterlod krop og sind i en tilstand af balance og harmoni.
  ~ HS-M

 • Jeg har modtaget hjælp omkring beskyttelse og drift af en stor hjemmeside, der betyder meget for mig. Jørgen spørger ikke til indhold, men tager sig af de opgaver, der er med at holde hjemmesiden ved lige. Desuden har han fotograferet en række af mine malerier, og han kan i det hele taget gå ind og varetage vidt forskellige opgaver. Sidst han var hos mig, fjernede han virus fra min computer. Han har en evne til at se løsninger fremfor problemer. Og han er rart selskab, både over mail og når vi ses. Jeg har stor tillid til hans formåen, og kan kun anbefale ham som støtte via timearbejde.
  ~ Anne Marie Eriksen,
  Skriftet.dk

 

 

Copyright © 2011. All Rights Reserved.